15 Ocak 2012 Pazar

Donut deneyen arkadaşlar yardım lazım?

Merhabalar bendeniz bir donut aşığı olarak maalesef yaşadığım şehirde bulma imkanım olmadığı için sadece istanbulda olduğum vakitlerde yiyebiliyorum ve düşündüm ki evde denesem yakın bir lezzete ulaşabilirmiyim.Deneyen arkadaşlardan tarif ve yardım istiyorum gerçekten evde olanın lezzeti hakkında hiçbir fikrim yok.Aşağıdaki  resimleride en son çaktırmadan krispy kreme de yerken çektim :)

Tabi netten bir sürü tarif bakmadım değil fakat tarifler hiç birbirini tutmuyor en güzeli bilene, deneyene sormak diyorum..


7 yorum:

  1. Donut hiç yemedim desem? denemediğim bir şeyi de yapmak aklıma gelmedi ?? iti bir tarif bulursan senden alıp denerim.

    YanıtlaSil
  2. selam canim...bende hic denemedim kendim yapmayi ama tadini cok severim. Almanya da her yerde satiliyor ve cok ucuza...

    En kisa zamanda donut denemek isterim. Basarili olursam mutlaka tarifi sana iletirim...Öptüm

    YanıtlaSil
  3. Canım tuzlu bişi yapıyoruz ya onun şekerli hali.Denediğinde sıkıntı olabileceğini pek sanmıyorum.Kızartma olduğu için yağını bol tutmalısın ki yağı çekmeden kızarsın ve hemen yağdan alabilesiniz.Daha sonrası malum zaten çikolata krema:)İlkinin malzemelerini az tut zaten yerken neyi eksik yada fazla yaptığını mutlaka tecrübe edeceksiniz 2. de artık resimleri burada görür imrenerek ağzımız sulana sulana bakarız:)

    YanıtlaSil
  4. Şimdi kafama yatan bir tarife denk geldim onun uyarlamasını yapacağım bakalım inş yüzümü kara çıkartmaz arkadaşlar teşekkür ederim önerilerinizide dikkate alacağım bol yağ şark kızartmak için :)

    YanıtlaSil
  5. ımmm nefıs gorunuyorlar ben denemedım ama hep aklımda

    YanıtlaSil
  6. bende denemek isyiyorum fakat cesaret edemiyorum. ellerine sağlık nefis görünüyorlar

    YanıtlaSil
  7. http://www.youtube.com/watch?v=uJ-zwxTFEaM

    YanıtlaSil